Vegan Retreat

Kad je vegan retreat?

 Godina 2020.

 Mesec Maj.

 Škola NeKuvanja i My Veganchefs organizuju retreat za Vas.

 Bez obzira da li želite da:

•             Napunite svoje baterije

•             Očistite svoj duh i um

•             Osvežite svoj mladalački sjaj

•             Dišete najčistiji vazduh

•             Odvedete svoju dušu na nezaboravnu avanturu

•             Se alkalizujete posmatrajući čudesnu prirodu

•             Se revitalizujete kupanjem u kristalno čistom moru

•             Nahranite svoje telo sa najukusnijim veganskim obrocima

 

.... nema mesta na zemlji poput Sitonije, da zadovolji sva vaša čula i snove.

Ko organizuje veganski retreat?

 Ja sam Jasmina Bogućanin-Sarvan, diplomirani nutricionista, holistički lekar, porođajna doula i osnivačica bloga Škole NeKuvanja.

Autorka sam 6 best selling knjiga o sirovoj hrani i prirodnom životu, majstor u održavanju radionica sirove hrane. 

Put u zdravlje se pokazao kao fenomenalan projekat i zato smo odlučili da organizujemo i ovu vrstu retreata za sve koji nisu i ne žele da budu na 100% sirovoj ishrani.

U saradnji sa mojim mužem, Dzanin Sarvan, autorom My VeganChefs, veganskim kuvarom, autorom knjige Biljni (Ne)Kuvar, i velikim iskustvom u održavanju radionica sirove i kuvane hrane,  za vas organizujemo veganski retreat.

Krenite sa nama u Sitoniju. Cela Grčka je poznata po hiljadama fenomenalnih plaža i ostrva. Sitonija je  poznata po svojim belim peščanim plažama i kristalno čistoj vodi.  Iza svakog ćoška možete pronaći uvalu i plažu na kojoj je velika verovatnoća da ćete biti sami. Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto je Sitonija sve popularnija. Izdvojenost. Idealna za ljude koji žele pravi odmor bez mnogo buke i turista. Idealna za ljude koji ne žele da budu turisti već da se osećaju kao kod kuće. Koji žele i more i prirodu. Nikiti je jedan od najlepših gradića u Sitoniji.

Gradić koji ima i staro i novo. Gradić koji neguje tradiciju a prihvata inovacije. Smeštaj je u privatnim apartmanima na samoj obali mora. Baštica sa lokalnim povrćem i voćem, koja će nam biti na raspolaganju za pripremu naših fenomenalnih obroka. Privatna, tiha plaža se nalazi na dva minuta hoda od hotela. Kilometrima duga peščana plaža se prostire na tom potezu, idealna za šetnje i posmatranje zalaska sunca. Izdvojeni u prirodi na obali mora, ali opet blizu svega. Na nepunih deset minuta se nalazi centar grada sa restoranima, kafićima, LIDL prodavnicom i stari grad koji čuva istoriju mesta.

Ako nas pratite već neko vreme onda ste verovatno probali i naše recepte, bilo da ste ih sami pripremali ili bili na našim radionicama, znate kakvo blaženstvo ukusa oni predstavljaju.

Sada imate priliku da se na 7 dana prepustite svim tim specijalitetima bez osećaja krivice, i uživate u njima, i to ne samo to, već da ih pripremamo od najboljih mogućih lokalno uzgojenih namirnica.

Nudimo vam puni pansion veganskih obroka. Doručak, ručak i večera na principu švedskog stola.

Dok se budete čistili i vaša svest započne svoj proces uzdizanja, vaše čulo ukusa će pevati od radosti. Praktikovaćemo SVESNO jedenje, i raditi na tome kako da što bolje i efikasnije uživate u ovom iskustvu vašeg putovanja u zdravlje. Kažem iskustvo zato što ću vas ja voditi na tom putovanju, davati vam uputstva kako da hrana bude vaš lek, i vaš saveznik, za bilo koje stanje da imate bilo ono fizičko ili psihičko. Takođe ovo putovanje će da zadovolji sva vaša čula: pogled, miris, dodir, ukus i zvuk.

Program retreata će biti raznolik, sa različitim predavanjima, radionicama, mogućnostima privatnih seansi sa vrsnim majstorima u svom polju. Joga, reiki, psihoterapija, masaže itd.

Razgovaraćemo u krugu i konektovati se jedni s drugima na svim nivoima. Imaćemo lekovito crtanje mandala ili bojenje istih. Sigurno ćete imati velike koristi od sati provedenih sa nama slušajući o nutricionizmu, ishrani, prirodnom životu, mentalnoj higijeni, prirodnom roditeljstvu, isceljivanju duše i tela.

Uživaćete u toplom mekanom pesku ispod svojih stopala dok istražujete dugačku zlatno-belu plažu. Sitonia je neotkriveni dragulj Grčke, sa sigurno najlepšim intimnim plažama na samo nekoliko minuta autom ili hodom od naših apartmana.A ono što je najbolje od svega, je njena lokacija. Na manje od 2h avionom od svih većih gradova u Evropi.

Deca su dobrodošla i ukoliko spavaju sa vama u krevetu ne plaćaju smeštaj(obavezno naglasiti).

Paket uključuje:

  • 7 noćenja u luksuznim apartmanima na samoj obali mora
  • Pun pansion veganske hrane (doručak, ručak, večera)
  • 7 dana raznih predavanja i radionica
  • Besplatan WiFI

Paket ne uključuje:

  • Prevoz do Grčke*

 

*prevoz može biti u sopstvenoj režiiji(postoje low cost avio kompanije koje voze do thessaloniki) ili kombi prevozom iz Beograda(pitajte za više info)

Cena 7-dnevnog aranžmana koja uključuje sve prethodno navedeno:

1/2 apartman 450 EUR*
1/4 apartman 250 EUR*

*Cene su po osobi 

"Bila sam na raznim putovanjima i destinacijama, ali ovako nešto nisam doživjela. Jako mi se svidjela spontanost organizatora, fleksibilnost, otvorenost. Nisam osjetila stres, napetost, moranje! Nisam samo stomak nahranila već i dušu. Nisam samo dušu i stomak nahranila nego i kompletno biće svoje. Ovako sam se slično samo na hadžu osjećala :) ! , a to mi je putovanje vrhunac bilo. Sve pohvale za izabrano mjesto kursa. To je poseban "AH"! na sve ostavilo. Ovakvo putovanje ne bih ipak preporučila svakome nego samo onome ko je spreman da primi svu ovu količinu ljubavi koju ste vi nama dali za ovih 8 dana. " - Amela Kamberović

"Prelepi utisci - lepo smo se izigrali, pričali, jeli i pili, smejali. Sve u svemu jedno jako lepo druženje na prelepom mestu. Drago mi je što sam upoznala sve ove ljude. Želim vam još mnogo lepih putovanja u zdravlje, da ovo pređe u nešto redovno i da svim učesnicima kao i vama svaki put bude lepo kao što je nama bilo. Hvala vam što ste omogućili ovaj retreat i što ste uložili svu vašu energiju i ljubavu ovo." - Milja Vulin Petrović

"Jedno prekrasno iskustvo koje bih svakom preporučila. Ja lično sam već kod sebe vidjela male promjene i nastojaću da budu ove zdrave navike koje sma ovdje stekla i dalje dio moje svakodnevnice. Posebno sam oduševljena načinom na koji prenosite(Jasmina i Džani) svoje znanje i iskustvo na nas "početnike". To rade sa puno ljubavi. Svaka čast! Samo tako nastavite. Divni ste! Hvala na svemu! Nadam se da ćemo opet ovako lijepo da se družimo. Mogu da kažem da je ovo jedno od mojih najljepših iskustava u životu!" - Amra Pars

"Hvala Jasmina i Dzany, uživamo u sunčanim majskim danima, kupamo se na najdivnijoj peščanoj plaži, i najviše od svega, jedemo zdravo ukusno i raznovrsno! Radionice su fenomenalan uvod u detoksikaciju i promenu ishrane." - Predrag Đurić

"Put u Zdravlje treba da se nastavi. U našoj grupi je dragocenost posebna bila Vesna(psiho terapeut) i prilika da sa njom vodimo razgovore, što je ovaj put u zdravlje obojilo posebnom svetlošću. Vaša dostupnost i van radionica, otvorenost za razgovore, ohrabruju nas, koji smo na početku puta u zdravlje , da sve dileme razrešimo odmah. Opšti utisak je da je ovo putovanje odlično polazno mesto za sve koji kreću na Put, ali i odlična stanica odmora za one koji bi želeli da se dodatno inspirišu. Hvala vam za znanja i iskustva koja ste nesebično delili sa nama" - Lidija Cvijović

Copyright 2018 (c) All Rights Reserved Jasmina Bogućanin - Sarvan
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of ServiceCopyright 2018-2019 (c) All Rights Reserved Jasmina Bogućanin - Sarvan
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.