Nalazim se na mestu u životu gde sam mislila da nikad neću biti jer sam Bože imala sve isplanirano i zamišljeno kad sam krenula sa Školom NeKuvanja.

Od 2018 me površnost koja je bila oko nje mnogo gušila. Komentari na slike hrane poput: “može recept?”, dok je svaka dublja objava bila uglavnom ignorisana. Ježila sam se toga ali iz straha (koji sam mislila da nemam) nisam se usudila da još tad presečem i promenim pravac. Radionice i kontakt sa svima vama je bilo ono što me je držalo u celoj toj priči i davalo smisao. Jer one nikad nisu bile oko “recepta”. U zadnje vreme su najmanje i bile čak i oko sirove hrane(osim što smo je pravili i jeli).

Mislila sam da je promena “karijere” nešto samo za one koji rade poslove 9-5 ali sam se prevarila.

Ja se trenutno nalazim u tranziciji i na predlog meni bliskih osoba, koje smatraju da imam šta “pametno” da kažem mimo hrane, želim da to podelim s vama.


👉Šta je to vredno pažnje i deljenja, śto sam ja postigla, nevezano za to što je koren toga bio trauma i nešto što je preraslo u poremećaj ishrane.

  • Uspela sam da stvorim brend u roku od par meseci koji je zapratilo preko 20000 ljudi,
  • uspela sam da od ideje za sopstvenu podršku promene ishrane, stvorim posao online bez plaćanja reklama(organska publika u svetu marketinga).
  • Uspeli smo da stvorimo proizvod sigurno najboljih(najodrživijeg na tržištu) sirovih kolača na području Evrope-(koji je btw na prodaju)
  • Uspela sam da od ideje za životom u prirodi sa svojim mužem to sprovedem u delo i živimo tim životom već 4 godine.
  • Uspela sam da odgajam dete na način na koji ja nisam odgajana
  • uspela sam da se izlečim od poremećaja ishrane. Znači moja priča je mnogo više od sirove hrane.

Ja imam mnogo viśe da ponudim od recepta vama i spremna sam na to. Onome ko želi i ko je spreman da to odradi uz moju pomoć.

⬇️
👉Zato sam i osmislila novi kurs pod nazivom – “Kako postati samoodrživ/a?”👈 u kojem ću vam dati praktične savete/predloge koje sam/smo mi već odradili i stvorili život koji sad živimo. Kurs koji nije poput svih new age tehnika koje su pune neopipljivih informacija, već praktične stvari i informacije koje će vas dovesti do onakvog života kakav zamišljate za sebe.

Prijavite se putem formulara ispod ako ste spremni da izađete iz zone komfora i zaista napravite tu promenu u svom životu.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail