Школо за Не-готвење во Скопје!

Школо за Не-готвење ќе се одржи на 12-ти januar од 17-20 часот во просториите на Joy Café & Bakery.

На Ваше барање повторно доаѓаме во Скопје. Помина повеќе од година дена и много се радувам да Ве видам. И стари и нови учесници. Работилницата ќе се одржи на 12-ти јануари 2019 година, од 17-20 часот во просториите на Joy Café & Bakery.
Работилницата ќе биде во времетраење од 3 часа и е од активен карактер, што значи дека сите заедно ќе ги приготвуваме договорените јадења и потоа, секако, ќе се почастиме.
Пријавите се во тек…
Од јадења највероватно ќе се приготвуваат:
– Крофни
– Торта која ќе биде изненадување
– Солени специјалитети
– Зелено сокче и кафе
– И можеби уште некое јадење…
Ќе збориме за тоа како се приготвуваат солени и благи задоволства, како да се декорираат тортите, што е што е потребно од апаратите…

Ќе збориме за тоа дали е потребно да се биде 100% на сирова исхрана, како е најлесно да се премине на истата, како да се воведе повеќе сирово овошје и зеленчук во детската исхрана, кога да се започне со кашички за бебиња и со кои намирници да се започне..

Како и на секоја моја работилница до сега, се приготвуваме заедно.

Децата се добродојдени, дури и се пожелни на мојата работилница бидејки со помош на нивните вредни рачиња, се е повкусно и поубаво.

Препорачана донација за настанот е 1500 денари, а пријавувањата траат до 8-ми јануари 2019 година (АКО НЕМАТЕ ДОВОЛНО ПРИХОДИ, А САКАТЕ ДА ПРИСУСТВУВАТЕ, ВЕ МОЛАМ ДА МИ СЕ ЈАВИТЕ ВО ПРИВАТНА ПОРАКА).

За повеќе информации и резервации за местото, јавете се во приватна порака на Skola NeKuvanja.

Максимален број на пријавени е 30, а минимален за да се одржи работилница е 20.

За време на работилницата ќе имате можност да ги купите сите мои книги и да се пријавите за Put u zdravlje sa Jasminom Патот во здравје со Јасмина, кој ќе се одржи во мај 2019 година во Грција.

NA vaš zahtev ponovo dolazimo u Скопје. Prošlo je skoro godinu dana, i baš se radujem da vas vidim. I stare i nove učesnike .
Škola NeKuvanja zakazana je za 12.1 od 17-20h. u prostorijama Joy Café & Bakery.
Radionica traje 3 sata i aktivnog je karaktera, što znači da svi zajedno sve pravimo i onda naravno jedemo…

Prijave u toku…

Od jela ćemo verovatno praviti

*neke sirove kolačiće
*tortu iznenađenja
*Slane specijalitete
*zeleni sokić i kafu
*i možda još poneko jelo iznenađenja…

Pričaćemo o tome kako napraviti još mnogo drugih slaniša i slatkiša, kako dekorisati torte, šta je potrebno od alata itd…

Pričaćemo o tome da li je neophodno biti na 100% sirovoj ishrani, kako najlakše preći na istu, kako uvesti što više sirovog voća i povrća u dečiju ishranu, kada započeti sa kojim namirnicama itd.

Kao i na svakoj mojoj radionici do sada, pravimo i radimo sve zajedno.

Deca su dobrodošla, čak i poželjna na mojim radionicama, jer uz njihove vredne ručice je sve ukusnije i lepše.

Preporučena donacija za događaj je 1500 denara, prijave traju do 8. januara. (UKOLIKO NEMATE NOVCA A ŽELITE DOĆI JAVITE MI SE PORUKOM)
Za više informacija o rezervaciji mesta javite se privatnom porukom na Skola NeKuvanja

Maksimalan broj prijavljenih je 30, a minimalan da bi se radionica održala je 20.

Na radionici ćete imati mogućnosti da kupite sve moje knjige i da se prijavite za Put u zdravlje sa Jasminom, koje će se održati u maju 2019 u Grčkoj.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail