RETREAT

Nudimo vam tematska putovanja fokusirana na zdravlje, avanturu, druženje sa istomišljenicima. Ova putovanja su za osobe koje vole zdraviji način života, avanturu, preukusnu sirovu i kuvanu vegansku hranu, prirodu, edukaciju, meditaciju i(ili) jogu. Nije sve samo oko hrane. Ovo su putovanja za dušu, um i telo. Želimo da vam stvorimo ono jednom u životu iskustvo koje će vas inspirisati da nastavite da živite ovakav život. Koje će vam pomoći da pronađete odgovore za kojima tragate, i uvidite da ste na pravom putu.

Da saznate više i prijavite se za neko od putovanja, kliknite na lokaciju koja vas interesuje

KRENITE SA NAMA NA PUT U ZDRAVLJE

Sitonija, Grčka ~ Maj 1 – 8, 2020

Pridružite nam se u GRČKOJ na magičnom tematskom putovanju sa akcentom na sirovu hranu, druženje sa istomišljenicima, čeličenje, isceljenje, meditaciju i transformaciju. Ovo putovanje će vas u potpunosti regenerisati na svim poljima. Pomoći će vam da dobijete odgovore na pitanja za kojima tragate, i da raščistite sav teret koji nosite na sebi. Ovo putovanje će vas upoznati i dovesti do onog istinskog vašeg JA.

 

Bali, Indonezija ~ 24. februar – 5. mart, 2020

Ovo putovanje će se održati na Baliju, rajskom ostrvu u Indoneziji. Mestu koje se trenutno smatra centrom duhovnog, holističkog i veganskog pokreta u svetu. Tokom retreata ćemo uživati u obilju predivne sirove i(ili) kuvane veganske hrane, najukusnijem tropskom voću, kokosovoj vodi direktno iz mladog kokosa,  kupati se i roniti u Indijskom Okeanu, istraživati prašume i vodopade. Obilaziti razne hramove i sveta mesta, i gledati najlepše zalaske sunca. Cilj je da na ovom putovanju resetujete svoje telo, dušu i um i postanete najbolja verzija sebe.

 

 

Jedrenje, Montenegro ~ 28.sept. – 5. okt. 2019

Ako ste oduvek maštali o tome da jedrite morem ovo je idealna prilika da sebi ispunite tu želju i da ujedno naučite kako da se zdravije hranite, i uživate u toj hrani. Krenite sa nama na krstarenje Jadranom i prepustite se transformaciji koja će prirodno uslediti. Ovo putovanje će vas u potpunosti regenerisati na svim poljima. Pomoći će vam da dobijete odgovore na pitanja za kojima tragate, i da raščistite sav teret koji nosite na sebi. Ovo putovanje će vas upoznati i dovesti do onog istinskog vašeg JA.

Pridružite nam se u BOSNI!

Doživite potpunu transformaciju svog bića, u netaknutoj prirodi na Balkanu. U našoj prirodnoj oazi na samo nekoliko kilometara od Dervente, dođite da jedemo najukusniju sirovu i(ili) kuvanu vegansku hranu. Da hodamo bosi, pijemo izvorsku vodu, gledamo izlazak i zalazak sunca, beremo svoje obroke direktno sa drveta ili iz šume. Ovde želim da vas naučim kako je lako biti jedno sa prirodom, prepustiti joj se, i vratiti se sebi na taj način i svojoj prirodi. Naučiću vas kako da prepoznate besplatnu hranu u prirodi, gde da je nađete, kako da od nje napravite preukusne zdrave obroke. U ovoj prirodnoj oazi, za one koji nisu ljubitelji mora se nalazi sve što im je potrebno da uspostave harmoniju svog bića.