Put u zdravlje sa Jasminom. 

Kad je Put u zdravlje sa Jasminom?

 Godina 2020.

 Mesec Februar.

 Škola NeKuvanja organizuje retreat za Vas.

 Bez obzira da li želite da:

•             Napunite svoje baterije

•             Očistite svoj duh i um

•             Osvežite svoj mladalački sjaj

•             Dišete najčistiji vazduh

•             Odvedete svoju dušu na nezaboravnu avanturu

•             Se alkalizujete posmatrajući čudesnu prirodu

•             Se revitalizujete kupanjem u kristalno čistom moru

•             Nahranite svoje telo sa najukusnijim i najnutritivnijim organskim obrocima

•             Naučite kako da sami spremate svu zdravu sirovu hranu

 

.... nema mesta na zemlji poput Balija, da zadovolji sva vaša čula i snove.

Ko je Jasmina Bogućanin - Sarvan?

 Ja sam Jasmina Bogućanin-Sarvan, diplomirani nutricionista, holistički lekar, porođajna doula i osnivačica bloga Škole NeKuvanja.

Autorka sam 5 best selling knjiga o sirovoj hrani i prirodnom životu, majstor u održavanju radionica sirove hrane. Ovo je tematsko putovanje osmišljeno da Vam pruži najbolje od svega što ja imam da podelim sa Vama.

Put u zdravlje sa Jasminom u Grčku se pokazao kao fenomenalan projekat i raduje me da vas pozovem na ovo putovanje. Kako je na našem kontinentu u februaru veoma hladno, i izbor organske hrane, pogotovo svežeg voća jako ograničen odlučili smo da ga provedemo u tropskim krajevima, zajedno sa vama.

Vodimo vas u Indoneziju, na ostrvo poznato i pod sloganom Jedi, Moli, Voli. Trenutno se Bali može nazvati i centrom zbivanja u svetu holističkog, (raw) vege pokreta. Pod ovim sloganom se može opisati i ono što ćemo mi raditi na Baliju.

Bićemo smešteni u samom srcu ostrva, kako bi nam bio olakšan obilazak i ekskurzije nekih najznačajnijih mesta.

Ići ćemo u obilazak najpoznatijih hramova, plaža, tropskih šuma, vodopada. Kupaćemo se u Indijskom Okeanu, jesti najukusnije organsko tropsko voće, i obići neke od najpoznatijih raw vegan restorana u svetu. 


Ako me pratite već neko vreme onda ste verovatno probali i moje recepte, bilo da ste ih sami pripremali ili bili na mojim radionicama, znate kakvo blaženstvo ukusa oni predstavljaju.

Sada imate priliku da se na 10 dana prepustite svim tim specijalitetima bez osećaja krivice, i uživate u njima, i to ne samo to, već da konzumiramo namirnice i voće koje kod nas ni ne postoji.

Dok se budete čistili i vaša svest započne svoj proces uzdizanja, vaše čulo ukusa će pevati od radosti. Praktikovaćemo SVESNO jedenje, i raditi na tome kako da što bolje i efikasnije uživate u ovom iskustvu vašeg putovanja u zdravlje. Kažem iskustvo zato što ću vas ja voditi na tom putovanju, davati vam uputstva kako da hrana bude vaš lek, i vaš saveznik, za bilo koje stanje da imate bilo ono fizičko ili psihičko. Takođe ovo putovanje će da zadovolji sva vaša čula: pogled, miris, dodir, ukus i zvuk. Naučiću vas kako da napravite svu tu hranu za sebe i svoju porodicu.

Svako jutro dan ćemo započinjati sa vežbama disanja i relaksacijom/meditacijom, sa kokosovom vodom i najukusnijim tropskim voćem.

Razgovaraćemo u krugu i konektovati se jedni s drugima na svim nivoima. Obilazićemo hramove i učestvovati u lokalnim događajima, družiti se sa majmunima i šetati bosi po beskrajnim rižinim poljima. Sigurno ćete imati velike koristi od sati provedenih samnom slušajući o nutricionizmu, ishrani, prirodnom životu, mentalnoj higijeni i prirodnom roditeljstvu.  

Ovaj događaj je za određen broj ljudi(prijavite se na vreme), jer želim da ovo bude što više intimno, kako bih mogla da se posvetim svima vama ponaosob a i vama kao grupi. Imaćemo zajedničke zabavne aktivnosti i imaćemo duboke razgovore o životu.

Krenite sa nama na ovo jednom u životu putovanje, i doživite potpunu transformaciju.

Deca su dobrodošla.

Paket uključuje:

  • 10 noćenja u luksuznim apartmanima
  • Sirove (RAW) i(ili) termički obrađene biljne obroke, doručak i večeru
  • Obuku o prelasku na sirovu biljnu ishranu
  • 1 tradicionalnu indonežansku masažu
  • Kokosovu vodu
  • Određene ekskurzije
  • Besplatan WiFI
  • Knjigu recepata Škole NeKuvanja

Paket ne uključuje:

  • Avio-prevoz do Balija*

 

*ukoliko vam je potrebno mogu vam pomoći oko pronalaska i kupovine avio karte

Cena 11-dnevnog aranžmana koja uključuje sve prethodno navedeno:

od 980EUR/po osobi

"Bila sam na raznim putovanjima i destinacijama, ali ovako nešto nisam doživjela. Jako mi se svidjela spontanost organizatora, fleksibilnost, otvorenost. Nisam osjetila stres, napetost, moranje! Nisam samo stomak nahranila već i dušu. Nisam samo dušu i stomak nahranila nego i kompletno biće svoje. Ovako sam se slično samo na hadžu osjećala :) ! , a to mi je putovanje vrhunac bilo. Sve pohvale za izabrano mjesto kursa. To je poseban "AH"! na sve ostavilo. Ovakvo putovanje ne bih ipak preporučila svakome nego samo onome ko je spreman da primi svu ovu količinu ljubavi koju ste vi nama dali za ovih 8 dana. " - Amela Kamberović

"Prelepi utisci - lepo smo se izigrali, pričali, jeli i pili, smejali. Sve u svemu jedno jako lepo druženje na prelepom mestu. Drago mi je što sam upoznala sve ove ljude. Želim vam još mnogo lepih putovanja u zdravlje, da ovo pređe u nešto redovno i da svim učesnicima kao i vama svaki put bude lepo kao što je nama bilo. Hvala vam što ste omogućili ovaj retreat i što ste uložili svu vašu energiju i ljubavu ovo." - Milja Vulin Petrović

"Jedno prekrasno iskustvo koje bih svakom preporučila. Ja lično sam već kod sebe vidjela male promjene i nastojaću da budu ove zdrave navike koje sma ovdje stekla i dalje dio moje svakodnevnice. Posebno sam oduševljena načinom na koji prenosite(Jasmina i Džani) svoje znanje i iskustvo na nas "početnike". To rade sa puno ljubavi. Svaka čast! Samo tako nastavite. Divni ste! Hvala na svemu! Nadam se da ćemo opet ovako lijepo da se družimo. Mogu da kažem da je ovo jedno od mojih najljepših iskustava u životu!" - Amra Pars

"Hvala Jasmina i Dzany, uživamo u sunčanim majskim danima, kupamo se na najdivnijoj peščanoj plaži, i najviše od svega, jedemo zdravo ukusno i raznovrsno! Radionice su fenomenalan uvod u detoksikaciju i promenu ishrane." - Predrag Đurić

"Put u Zdravlje treba da se nastavi. U našoj grupi je dragocenost posebna bila Vesna(psiho terapeut) i prilika da sa njom vodimo razgovore, što je ovaj put u zdravlje obojilo posebnom svetlošću. Vaša dostupnost i van radionica, otvorenost za razgovore, ohrabruju nas, koji smo na početku puta u zdravlje , da sve dileme razrešimo odmah. Opšti utisak je da je ovo putovanje odlično polazno mesto za sve koji kreću na Put, ali i odlična stanica odmora za one koji bi želeli da se dodatno inspirišu. Hvala vam za znanja i iskustva koja ste nesebično delili sa nama" - Lidija Cvijović

Copyright 2018 (c) All Rights Reserved Jasmina Bogućanin - Sarvan
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of ServiceCopyright 2018-2019 (c) All Rights Reserved Jasmina Bogućanin - Sarvan
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.