Put u zdravlje sa Jasminom. 

Kad je Put u zdravlje sa Jasminom?

 Godina 2020.

 Mesec Maj.

 Škola NeKuvanja organizuje retreat za Vas.

 Bez obzira da li želite da:

•             Napunite svoje baterije

•             Očistite svoj duh i um

•             Osvežite svoj mladalački sjaj

•             Dišete najčistiji vazduh

•             Odvedete svoju dušu na nezaboravnu avanturu

•             Se alkalizujete posmatrajući čudesnu prirodu

•             Se revitalizujete kupanjem u kristalno čistom moru

•             Nahranite svoje telo sa najukusnijim i najnutritivnijim organskim obrocima

•             Naučite kako da sami spremate svu zdravu sirovu hranu

 

.... nema mesta na zemlji poput Sitonije, da zadovolji sva vaša čula i snove.

Ko je Jasmina Bogućanin - Sarvan?

 Ja sam Jasmina Bogućanin-Sarvan, diplomirani nutricionista, holistički lekar, porođajna doula i osnivačica bloga Škole NeKuvanja.

Autorka sam 6 best selling knjiga o sirovoj hrani i prirodnom životu, majstor u održavanju radionica sirove hrane. Ovo je tematsko putovanje osmišljeno da Vam pruži najbolje od svega što ja imam da podelim sa Vama.

Put u zdravlje sa Jasminom se pokazao kao fenomenalan projekat i ne mogu da dočekam da ga podelim sa vama.

Krenite sa mnom u Sitoniju. Cela Grčka je poznata po hiljadama fenomenalnih plaža i ostrva. Sitonija je  poznata po svojim belim peščanim plažama i kristalno čistoj vodi.  Iza svakog ćoška možete pronaći uvalu i plažu na kojoj je velika verovatnoća da ćete biti sami. Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto je Sitonija sve popularnija. Izdvojenost. Idealna za ljude koji žele pravi odmor bez mnogo buke i turista. Idealna za ljude koji ne žele da budu turisti već da se osećaju kao kod kuće. Koji žele i more i prirodu. Nikiti je jedan od najlepših gradića u Sitoniji.

Gradić koji ima i staro i novo. Gradić koji neguje tradiciju a prihvata inovacije. Smeštaj je u privatnim apartmanima na samoj obali mora. Baštica sa lokalnim povrćem i voćem, koja će nam biti na raspolaganju za pripremu naših fenomenalnih obroka. Privatna plaža je na manje od minut hoda od hotela. Kilometrima duga peščana plaža se prostire na tom potezu, idealna za šetnje i posmatranje zalaska sunca. Izdvojeni u prirodi na obali mora, ali opet blizu svega. Na nepunih pet minuta se nalazi centar grada sa restoranima, kafićima, LIDL prodavnicom i stari grad koji čuva istoriju mesta.

Ako me pratite već neko vreme onda ste verovatno probali i moje recepte, bilo da ste ih sami pripremali ili bili na mojim radionicama, znate kakvo blaženstvo ukusa oni predstavljaju.

Sada imate priliku da se na 8 dana prepustite svim tim specijalitetima bez osećaja krivice, i uživate u njima, i to ne samo to, već da ih pripremamo od najboljih mogućih lokalno uzgojenih namirnica.

Dok se budete čistili i vaša svest započne svoj proces uzdizanja, vaše čulo ukusa će pevati od radosti. Praktikovaćemo SVESNO jedenje, i raditi na tome kako da što bolje i efikasnije uživate u ovom iskustvu vašeg putovanja u zdravlje. Kažem iskustvo zato što ću vas ja voditi na tom putovanju, davati vam uputstva kako da hrana bude vaš lek, i vaš saveznik, za bilo koje stanje da imate bilo ono fizičko ili psihičko. Takođe ovo putovanje će da zadovolji sva vaša čula: pogled, miris, dodir, ukus i zvuk. Naučiću vas kako da napravite svu tu hranu za sebe i svoju porodicu i dobićete sve recepte koje budemo pripremali.

Svako jutro dan ćemo započinjati sa vežbama disanja i relaksacijom/meditacijom na obali mora, sa vodom obogaćenom hlorofilom ili limunom. Merićemo vaš nivo alkalnosti organizma i pripremati personalizovani juice/smoothie sa lekovitim biljkama i voćem/povrćem koje ćete imati mogućnost da sami sebi naberete.

Razgovaraćemo u krugu i konektovati se jedni s drugima na svim nivoima. Imaćemo lekovito crtanje mandala ili bojenje istih. Sigurno ćete imati velike koristi od sati provedenih samnom slušajući o nutricionizmu, ishrani, prirodnom životu, mentalnoj higijeni i prirodnom roditeljstvu.

Ovaj događaj je za određen broj ljudi(prijavite se na vreme), jer želim da ovo bude što više intimno, kako bih mogla da se posvetim svima vama ponaosob a i vama kao grupi. Imaćemo zajedničke zabavne aktivnosti i imaćemo duboke razgovore o životu.

Uživaćete u toplom mekanom pesku ispod svojih stopala dok istražujete dugačku zlatno-belu plažu. Sitonia je neotkriveni dragulj Grčke, sa sigurno najlepšim intimnim plažama na samo nekoliko minuta autom ili hodom od naših apartmana.A ono što je najbolje od svega, je njena lokacija. Na manje od 2h avionom od svih većih gradova u Evropi.

Deca su dobrodošla i ukoliko spavaju sa vama u krevetu ne plaćaju smeštaj(obavezno naglasiti).

Paket uključuje:

  • 7 noćenja u luksuznim apartmanima na samoj obali mora
  • Sirove (RAW) obroke, doručak i ručak
  • 7 dana radionica Škole Nekuvanja
  • Besplatan WiFI
  • Knjigu recepata Škole NeKuvanja

Paket ne uključuje:

  • Večeru (moja želja je da uživate u ovom putovanju a ne da prolazite kroz simptome detoksikacije organizma i zato smatram da je najbolje da zadržite jedan kuvani obrok, koji ćemo Vam vrlo rado predložiti kako da napravite ili možete otići u bilo koji od mnoštva restorana u neposrednoj blizini apartmana)
  • Pića (sokovi i smutiji će biti dostupni tokom doručka i ručka)
  • Prevoz do Grčke*

 

*prevoz može biti u sopstvenoj režiiji(postoje low cost avio kompanije koje voze do thessaloniki) ili kombi prevozom iz Beograda(pitajte za više info)

Cena 7-dnevnog aranžmana koja uključuje sve prethodno navedeno:

1/2 apartman 430 EUR* (redovna cena 475EUR)
1/3 apartman 390 EUR* (redovna cena 430EUR)
1/4 apartman 350 EUR* (redovna cena 390EUR)

*Cene su po osobi 

*first minute popust traje do kraja novembra

"Bila sam na raznim putovanjima i destinacijama, ali ovako nešto nisam doživjela. Jako mi se svidjela spontanost organizatora, fleksibilnost, otvorenost. Nisam osjetila stres, napetost, moranje! Nisam samo stomak nahranila već i dušu. Nisam samo dušu i stomak nahranila nego i kompletno biće svoje. Ovako sam se slično samo na hadžu osjećala :) ! , a to mi je putovanje vrhunac bilo. Sve pohvale za izabrano mjesto kursa. To je poseban "AH"! na sve ostavilo. Ovakvo putovanje ne bih ipak preporučila svakome nego samo onome ko je spreman da primi svu ovu količinu ljubavi koju ste vi nama dali za ovih 8 dana. " - Amela Kamberović

"Prelepi utisci - lepo smo se izigrali, pričali, jeli i pili, smejali. Sve u svemu jedno jako lepo druženje na prelepom mestu. Drago mi je što sam upoznala sve ove ljude. Želim vam još mnogo lepih putovanja u zdravlje, da ovo pređe u nešto redovno i da svim učesnicima kao i vama svaki put bude lepo kao što je nama bilo. Hvala vam što ste omogućili ovaj retreat i što ste uložili svu vašu energiju i ljubavu ovo." - Milja Vulin Petrović

"Jedno prekrasno iskustvo koje bih svakom preporučila. Ja lično sam već kod sebe vidjela male promjene i nastojaću da budu ove zdrave navike koje sma ovdje stekla i dalje dio moje svakodnevnice. Posebno sam oduševljena načinom na koji prenosite(Jasmina i Džani) svoje znanje i iskustvo na nas "početnike". To rade sa puno ljubavi. Svaka čast! Samo tako nastavite. Divni ste! Hvala na svemu! Nadam se da ćemo opet ovako lijepo da se družimo. Mogu da kažem da je ovo jedno od mojih najljepših iskustava u životu!" - Amra Pars

"Hvala Jasmina i Dzany, uživamo u sunčanim majskim danima, kupamo se na najdivnijoj peščanoj plaži, i najviše od svega, jedemo zdravo ukusno i raznovrsno! Radionice su fenomenalan uvod u detoksikaciju i promenu ishrane." - Predrag Đurić

"Put u Zdravlje treba da se nastavi. U našoj grupi je dragocenost posebna bila Vesna(psiho terapeut) i prilika da sa njom vodimo razgovore, što je ovaj put u zdravlje obojilo posebnom svetlošću. Vaša dostupnost i van radionica, otvorenost za razgovore, ohrabruju nas, koji smo na početku puta u zdravlje , da sve dileme razrešimo odmah. Opšti utisak je da je ovo putovanje odlično polazno mesto za sve koji kreću na Put, ali i odlična stanica odmora za one koji bi želeli da se dodatno inspirišu. Hvala vam za znanja i iskustva koja ste nesebično delili sa nama" - Lidija Cvijović

Copyright 2018 (c) All Rights Reserved Jasmina Bogućanin - Sarvan
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of ServiceCopyright 2018-2019 (c) All Rights Reserved Jasmina Bogućanin - Sarvan
Privacy Policy - Disclaimer - Terms of Service

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.