Godina 2019.
Prva nedelja maja. – I grupa popunjeno

Druga nedelja maja, II grupa

Po prvi put Škola NeKuvanja organizuje retreat za Vas.
Bez obzira da li želite da:
• Napunite svoje baterije
• Očistite svoj duh i um
• Osvežite svoj mladalački sjaj
• Dišete najčistiji vazduh
• Odvedete svoju dušu na nezaboravnu avanturu
• Se alkalizujete posmatrajući čudesnu prirodu
• Se revitalizujete kupanjem u kristalno čistom moru
• Nahranite svoje telo sa najukusnijim i najnutritivnijim organskim obrocima
• Naučite kako da sami spremate svu zdravu sirovu hranu

…. nema mesta na zemlji poput Sitonije, da zadovolji sva vaša čula i snove.

Put u zdravlje sa Jasminom je naš najnoviji projekat i ne mogu da dočekam da ga podelim sa vama.

Krenite sa mnom u Sitoniju. Cela Grčka je poznata po hiljadama fenomenalnih plaža i ostrva. Sitonija je poznata po svojim belim peščanim plažama i kristalno čistoj vodi. Iza svakog ćoška možete pronaći uvalu i plažu na kojoj je velika verovatnoća da ćete biti sami. Upravo to je jedan od glavnih razloga zašto je Sitonija sve popularnija. Izdvojenost. Idealna za ljude koji žele pravi odmor bez mnogo buke i turista. Idealna za ljude koji ne žele da budu turisti već da se osećaju kao kod kuće. Koji žele i more i prirodu. Nikiti je jedan od najlepših gradića u Sitoniji.

Gradić koji ima i staro i novo. Gradić koji neguje tradiciju a prihvata inovacije. Smeštaj je u privatnim apartmanima na samoj obali mora. Baštica sa lokalnim povrćem i voćem, koja će nam biti na raspolaganju za pripremu naših fenomenalnih obroka. Privatna plaža je u sastavu kuće sa ležaljkama i suncobranima. Kilometrima duga peščana plaža se prostire na tom potezu, idealna za šetnje i posmatranje zalaska sunca. Izdvojeni u prirodi na obali mora, ali opet blizu svega. Na nepunih deset minuta hoda se nalazi centar grada sa restoranima, kafićima, LIDL prodavnicom i stari grad koji čuva istoriju mesta.

Ako me pratite već neko vreme onda ste verovatno probali i moje recepte, bilo da ste ih sami pripremali ili bili na mojim radionicama, znate kakvo blaženstvo ukusa oni predstavljaju.

Sada imate priliku da se na 7 dana prepustite svim tim specijalitetima bez osećaja krivice, i uživate u njima, i to ne samo to, već da ih pripremamo od najboljih mogućih organskih lokalno uzgojenih namirnica.

Dok se budete čistili i vaša svest započne svoj proces uzdizanja, vaše čulo ukusa će pevati od radosti. Praktikovaćemo SVESNO jedenje, i raditi na tome kako da što bolje i efikasnije uživate u ovom iskustvu vašeg putovanja u zdravlje. Kažem iskustvo zato što ću vas ja voditi na tom putovanju, davati vam uputstva kako da hrana bude vaš lek, i vaš saveznik, za bilo koje stanje da imate bilo ono fizičko ili psihičko. Takođe ovo putovanje će da zadovolji sva vaša čula: pogled, miris, dodir, ukus i zvuk. Naučiću vas kako da napravite svu tu hranu za sebe i svoju porodicu i dobićete sve recepte koje budemo pripremali.

Svako jutro dan ćemo započinjati sa vežbama pet tibetanaca ili blagom jogom, vežbama disanja i relaksacijom, sa vodom obogaćenom hlorofilom ili limunom. Merićemo vaš nivo alkalnosti organizma i pripremati personalizovani juice/smoothie sa lekovitim biljkama i voćem/povrćem koje ćete imati mogućnost da sami sebi naberete.

Razgovaraćemo u krugu i konektovati se jedni s drugima na svim nivoima. Imaćemo lekovito crtanje mandala ili bojenje istih. Sigurno ćete imati velike koristi od sati provedenih samnom slušajući o nutricionizmu, ishrani, prirodnom životu, mentalnoj higijeni i prirodnom roditeljstvu.

Ovaj događaj je za određen broj ljudi(prijavite se na vreme), jer želim da ovo bude što više intimno, kako bih mogla da se posvetim svima vama ponaosob a i vama kao grupi. Imaćemo zajedničke zabavne aktivnosti i imaćemo duboke razgovore o životu.

Uživaćete u toplom mekanom pesku ispod svojih stopala dok istražujete dugačku zlatno-belu plažu. Sitonia je neotkriveni dragulj Grčke, sa sigurno najlepšim intimnim plažama na samo nekoliko minuta autom ili hodom od naših apartmana.A ono što je najbolje od svega, je njena lokacija. Na manje od 2h avionom od svih većih gradova u Evropi.

Deca su dobrodošla i ukoliko spavaju sa vama u krevetu ne plaćaju smeštaj(obavezno naglasiti).

Share

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail