Iskreno mi je žao što je mnogima došlo kao šok to što sam podelila sa vama, i što sam vam rekla svoju istinu.

I beskrajno sam zahvalna svima vama koji ste mi poslali bezbroj poruka podrške. Moj put je samo moj, i ne mora da znači da će vama isto da se desi, ali dobro je znati ako ste tek na početku šta može da se dogodi.

No to opet ne znači da vi to možete sada da čujete. Kao što ni ja nisam mogla, pre 6 godina. Sve u svoje vreme.

Razmišljala sam da li da ostavim naziv stranice škola nekuvanja ili da promenim

ali ne vidim razlog za promenu. Ja i dalje mislim da su ovi recepti na ovoj stranici zlata vredni i da će ljudima koji se odlučuju za sirovu hranu kao lek biti od koristi. Da će koristiti i ljudima koji žele da se malo odmore od tradicionalne ishrane(na kratko) i upotrebe ih. Ili pak jednostavno svima nama koji možemo da povremeno ubacimo neke od ovih recepata u svoje svakodnevne obroke.

Ko zna možda ponovo budu i radionice, jer nema razloga da ja ne delim sa vama svoje znanje oko sirove hrane i iskustvo, samo što je sada to znanje još šire i sveobuhvatnije. Nije ograničeno i kratkovido. Kakvo je bilo godinama.

Svima vama koji se odlučujete na sirovu hranu, pogotovo ako ste žena koja želi da ima decu, prvo i najbitnije što treba da imate na pameti, ma koga pitali za savete jeste da morate da pojedete 2500kcal u toku dana. Ako to ne budete raditi, malo po malo se izlažete opasnosti gubitka ciklusa, osteoporoze i drugih zdravstvenih tegoba.

Tu sam i dalje za sve vas, kojima treba konsultacija bilo da ste izgubili ciklus ili da želite da se hranite sirovom hranom.

U ovom videu govorim o povezanosti između poremećaja ishrane i gubitka ciklusa. Delim sa vama iskreno i otvoreno svoje iskustvo , i nadam se da će bar jednoj osobi koristiti.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail