" title="" rel="bookmark">

Dragi moji želim sve koji su u Beogradu da pozovem da dođete na predavanje o roditeljstvu i značaju ranog dečijeg razvoja, koje će se održati u hotelu 88( ulica Takovska 49) 20.9.2016.

“Predavanje ”Zašto su prve godine najvažnije?” s Tomislavom Kuljišem omogućava proširenje razumijevanja roditeljske uloge, daje ključne informacije o uvjetima cjelovitog razvoja djeteta i omogućava nam da dublje i cjelovitije sagledamo svoje dijete i njegov doživljaj svijeta.
Iako se danas kroz suvremene spoznaje zna što dijete doista treba od roditelja kako bi realiziralo svoj psihološki, emocionalni i intelektualni potencijal, te važne spoznaje ipak presporo prodiru u društvo. Još uvijek većina roditelja, po inerciji, koristi zastarjele metode odgoja vjerujući da radi dobro i ne znajući da time usporava ili zaustavlja djetetov cjeloviti razvoj što će se manifestirati u nepoželjnom ponašanju, lošem odnosu s djetetom, problemima u školi i kasnijem životu buduće osobe.
Ovo dinamično predavanje daje uvid u stvarne potrebe djeteta i pojašnjava preduvjete njegovog cjelovitog razvoja. S ovim spoznajama roditeljstvo postaje lakše, a kvalitetno djetinjstvo daje dobar start u život.”

Možete se pozvati na mene kada se budete prijavljivali na događaj. Naglasite da ste videli kod Škole NeKuvanja o događaju.

Ovo je najbolje što možete da uradite za sebe i za svoju decu… 

Posetite ovu stranicu za više informacija.