" title="" rel="bookmark">

Picture

 
Evo jednog osnovnog teksta o zaper aparatu i zapikatoru. U jednoj trenutku ovog mog puta sam postala opsednuta parazitima u našem organizmu, i prvo što mi je padalo na pamet bio je zaper, i to da moram da dođem do jednog. Na fb sam se raspitivala kod koga da kupim/nabavim i većina ljudi mi je preporučila jednog gospodina, kojeg sam naravno kontaktirala sva srećna što ću doći do zapera a ujedno i omogućiti mnogim drugim da saznaju putem mog iskustva o ovom aparatu. Gospodinu je predložena saradnja koju je on izričito odbio i naglasio kako je samo zainteresovan za NOVAC iliti PARE. To je meni bilo dovoljno da nikada ne poželim da bilo šta kupim kod njega, niti da bilo kome preporučim takvu osobu. 
Svi koji me prate znaju koliki sam pobornik svih mogućih razmena, trampi, dogovora, saradnji, ma svega kako bi se što više udaljili od novca. 
Tako da takav tip čoveka je odmah izašao iz mog života, a ušao je neko drugi po preporuci bliskih prijatelja, neko sa kim nije ni bilo priče o novcu, već o prostranstvima ljubavi, zavičajnim imanjima, samom aparatu, njegovim mogućnostima, a oko novca je bila samo reč ma sve ćemo se dogovoriti… 

To je ono što danas razlikuje ČOVEKA od običnog materijaliste.

Toplo preporučujem Zorana kod kojeg možete naručiti svoje aparate, i sa kojim se sve možete dogovoriti… 

Uskoro pišem i jedan tekst o svom iskustvu sa ovim aparatom, a do tada naučite neke osnovne stvari o njemu…

                                                                             ČITAJ DALJE

Picture

Zaper basic
Picture

zaper plus

Zaper

Paraziti koji žive u ljudskom organizmu izazivaju gotovo sve bolesti – od alergije, do kancera. Posle 40 godina izučvanja uzroka bolesti, Dr Hulda Klark dokazala je da se jednostavnim sredstvima, kakav je ZAPER aparat koji je konstruisala, može izvršiti potpuno čišćenje organizma za kratko vreme.
Svoja otkrića dr Klark detaljno opisuje u osam knjiga, od kojih su četiri prevedene i na srpski jezik:

“Pod uništavanjem štetočina zaperom podrazumevam selektivno uništavanje patogenih organizama električnom strujom. Godinama sam koristila komercijalni generator frekvencija da “uništavam” jednu štetočinu za drugom. Najpre sam napravila šemu frekvencija za najveći broj bakterija i virusa u mojoj zbirci (preko 80 njih). Potom bih testirala pacijenta na svaki od njih, u nadi da neće imati neki za koji nemam uzorak. Čak i osobe koje su patile od obične prehlade imale su bar tuce mikroorganizama u sebi (ne samo adenovirus). Pri narednoj poseti podesila bih generator frekvencija na taj niz frekvencija koji sam otkrila. Po tri minuta za svaku. Celokupni proces, testiranje i lečenje, trajao bi oko dva sata. Često bi pacijenti doživeli trenutno olakšanje, ali je ono često bilo i privremeno. Ono što tada nisam znala je da virusi mogu da zaraze neki veliki parazit, kao što je dečija glista – ukoliko ne ubijete svoje dečije gliste i svoj virus, virus će vam se brzo vratiti.


Godine 1994. je moj sin napravio preczni ručni generator frekvencija koji radi na baterije. Nazvali smo ga Zaper. Svrha je bila da omogućimo svima da ubiju crevnog metilja pomoću jeftine sprave. Korišćenje generatora na raznim frekvencijama može doneti toliko dobrobiti, da sam smatrala da svako treba da zna kako da tu spravu napravi. Međutim, kada sam je isprobala na jednoj od bakterija koju sam imala, takođe su uginule i druge tri na veoma različitim frekvencijama! To se nikada ranije nije desilo. Kada sam zaper isprobala na drugima, čak i ako su imali na tuce patogenih organizama, svi bi uskoro bili mrtvi! Uzastopna testiranja pokazala su da to nije rezultat neke posebne konstrukcije ili specijalnih talasa koje je proizvodila ta sprava. To se desilo usled delovanja baterije!

Svaka pozitivna ofsetna frekvencija ubija sve bakterije, viruse i parazite istovremeno, ako ima dovoljan napon (u ovom slučaju 5 do 10 volti), trajanje (sedam minuta) i frekvenciju.

Ranije sam uvek podešavala moj kupljeni generator frekvencija da varira između pozitivnog i negativnog napona. Sada sam pokušala da ga podesim da varira između pozitivnog napona i nule. To je bilo isto toliko efikasno koliko i generator frekvencija na baterije koji je napravio moj sin. 

​Stvaranje pozitivnih ofsetnih frekvencija je najbolji način da se brzo ubiju svi patogeni organizmi. Ali za to je potrebno više tretmana. Potrebna su tri tretmana da se ubiju svi. Zašto?


Prvi tretman zaperom ubija viruse, bakterije i parazite. Ali kroz nekoliko minuta često se vraćaju druge bakterije i virusi. Zaključila sam da su oni zarazili parazite, a ubijanje parazita ih je oslobodilo. Drugi tretman zaperom ubija oslobođene viruse i bakterije, ali se ubrzo ponovo pojavljuje nekoliko virusa. Mora da su oni inficirali neke od poslednjih bakterija. Nakon trećeg tretmana nikada nisam pronalazila bilo kakve viruse, bakterije ili parazite, čak ni satima kasnije. Zašto virusi unutar parazita nisu uginuli prilikom prvog tretmana? Možda zato što elektricitet putuje pretežno po spoljašnjosti predmeta. Telo parazita štitilo je njihovu unutrašnjost. Zato je moj raniji rad koji je toliko obećavao, pri kome su se sati provodili na generatoru frekvencija, donosio samo delimično ili privremeno poboljšanje – pošto sam tretman obavljala samo jednom a ne tri puta. I to objašnjava zašto od samo jednog tretmana generatorom frekvencija ili zaperom često dobijete prehladu! Zaper ne ubija zaštićene organizme kao što su oni koji bi mogli biti unutar vašeg želuca ili creva. Elektricitet putuje duž zida želuca ili creva, ne kroz njihov sadržaj. Zato se pokazalo da je u nekim slučajevima mnogo efikasnije kada se tretman zaperom kombinuje sa biljnom terapijom.”
Picture

Picture

Zapikator

Uređaj koji priključen na zaper plus uništava patogene u hrani i vodi, ukoliko se, pre odlaganja u ostavu ili frižider, namirnice stave na zapikator 10 minuta. Dr Klark naglašava da je hrana koju jedemo prepuna spora gljivica i drugih patogena i da se njihovi negativni efekti mogu eliminisati uticajem severnog magnetnog polja koje osciluje na 1000 Hz.

Pre upotrebe namirnica, ponoviti zapikaciju još 10 min. Mleko, mlečni proizvodi i jaja se tretiraju zapikatorom 15 min.

Magnetno polje, pobuđeno pozitivnim ofsetnim signalom ZAPERA PLUS prolazi kroz sve materijale izuzev metala. Metalni predmeti i konzerve, stavljanjem na zapikator će se namagnetisati formirajući južni pol pri dnu i severni pri vrhu.Višestruki polovi se indukuju, ali nisu obavezno stabilni. Hrana unutar metalnog suda poprima isti polaritet kao i deo suda koji dodiruje (a ne suprotan). Zato je potrebno hranu iz konzerve pre zapikacije sipati u keramičku ili plastičnu posudu i onda staviti na zapikator.

Sva konzervirana hrana na tržištu je pola severne a pola južne polarizacije, usled uticaja zemljinog magnetnog polja. Ovo je možda njena najgora osobina. Staklenim teglama treba skinuti metalne zatvarače pre zapikacije. Na ovaj način će sva hrana poprimiti severnu polarizaciju. Inače će se metalni poklopac polarizovati i polovina hrane će biti južno, a druga polovina severno polarizovana.

Hrana i piće pomoću zapikatora dobijaju severnu polarizaciju iako su možda na početku imali južnu ili su bili nepolarizovani. Ovo se dešava zato što je voda dijamagnetik i poprima polaritet najbližeg polja umesto suprotnog koji metalni objekti (konzerve) poprimaju. Promena polariteta hrane u severno polarizovanu je dodatna korist od zapikacije. Ostali ciljevi su uništavanje jaja parazita, larvi i promena štetnih molekula u bezopasne oblike (izomeri).


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail