" title="" rel="bookmark">

Picture

Još jedno od veoma čestih pitanja koje dobijam je šta i koliko pojedem u toku dana. Tako da sam napokon odlučila da vam napišem kako moji obroci otprilike izgledaju u toku jednog dana. Opisaću vam današnji dan:
Picture

Pre podne (“doručak”):

Doručkovala sam prvo 2 parčeta torte od maka i heljde sa jednom bananom i šakom grožđica, jer sam bila veoma gladna kada sam ustala. Za nekih sat i po sam napravila 1 L ceđenog soka od peršuna, spanaća i šargarepe i popila to. Posle nekih sat vremena sam opet pravila sok ćerkici pa sam popila i tu sa njom 0.5L soka od narandže.

Posle opet nekih sat,dva ne znam tačno, uglavnom jedem kad god osetim potrebu za tim(s tim da imajte na umu da ja i dalje aktivno dojim, tako da pretpostavljam da češće ogladnim nego neko ko ne doji). Tada sam pojela 3 banane i 10tak hurmi.


Picture

Posle podne (ručak):

Pojela sam 3 narandže. posle nekih sat vremena sam pojela oko 10tak suvih šljiva. 
Onda sam napravila kafu od konopljinih semenki, i popila jednu šolju toga. 

Uveče (večera):

S obzirom da ja nisam na 100% sirovoj ishrani već da imam jeden kuvani obrok, danas je to bio krompir pire sa sirovim pljeskavicama(napravljenim od pulpe koja je ostala od soka ujutru) , sirovim karfiolom i zelenom salatom.

Pred spavanje ponekad pojedem 1 bananu ili nekoliko hurmi ili samo popijem vode.


Picture


Sad što se tiče unosa vode, ja pijem vodu kada god sam žedna, s tim da sam veoma retko žedna jer unosim velike količine voća, a ono sadrži tečnost koja je telu dovoljna. Da imam pristup izvoru pila bih sigurno mnogo više vode, ali s obzirom da sam osuđena na filtriranu “česmovaču” izbegavam da je pijem više nego što baš moram.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail