" title="" rel="bookmark">

Ovu godinu završavam sa najlepšom radionicom ikada održanom otkako sam počela ovo da radim… 

Radionica u Nišu je bila nešto što se rečima teško može opisati, to je trebalo osetiti. Znaju svi oni koji su bili tamo. Takve emocije, takva energija, takva svetlost, ljubav i povezanost između ljudi, između onih koji su uveliko u svetu zdrave hrane, i onih koji su tek na početku. Takva podrška među ljudima, takva bliskost… Sve one najlepše osobine ljudskog roda…

Tako sam srećna i zahvalna što na ovaj način završavam ovu godinu. Nakon ove radionice sam još više sigurna i uverena da sam na pravom putu i da ispunjavam svoju misiju, da živim ono za šta sam došla na Zemlju. 

Da širim svetlost i ljubav i da pomažem ljudima. Nakon ove radionice koja je posebna po mnogim stvarima, sam još odlučnija u nameri da ih u sledećoj godini učinim dostupnijim svima vama, da radimo na tome da postignem takva prijateljstva i partnerstva da ih ne moram uopšte naplaćivati, već da sve budu dostupne svima vama bez fiksne cene, uz donaciju koliko vi imate i možete da date na samom događaju. 

Jer nije poenta u novcu, nije poenta u zaradi istog, poenta je u razmeni ove čarobne energije. 

Do neba sam zahvalna podršci koju imam prvenstveno od svoje porodice, pa onda od svih vas, koji me pratite ovde, a onda i dođete na radionice. 

Ljudi koji su zaslužni i koji pomažu da se moja želja sve više i više ostvari i postane stvarnost , da dođemo do toga da radionice budu bez fiksne cene su sponzori mojih radionica. A to su tako skromne i divne duše koje čak ni ne žele bilo kakvu reklamu od mene, već samo žele da zajedno radimo na širenju ljubavi i svetlosti… 

Hvala vam divne duše na svemu… 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail