" title="" rel="bookmark">

Dragi moji, sa velikim zadovoljstvom vas pozivam na promociju moje prve štampane knjige “BIljna ishrana za bebe i decu”

Promocija će se održati u Kutchi ul. Skenderija 15, u ponedeljak 9. januara s početkom u 18.00 .

Na promociji ćemo pričati o knjizi, o sirovoj ishrani, o mom iskustvu, biće takođe pitanja i odgovori, i imaćete mogućnost da kupite sve moje knjige.

Biće i neki sirovi specijaliteti za sve goste.

Ulaz je besplatan a rezervacija mesta je obavezna. Rezervaciju učinite putem formulara ispod.

Bebe i deca su dobrodošli kao i na svim druženjima samnom.


Malo o knjizi:

“Knjiga bi trebala da nosi naziv Biljna ishrana za trudnice, bebe, decu i odrasle.”- dr. Boro Vujasin

“Ova knjiga je plod dvogodišnjeg istraživanja na polju biljne ishrane i primene spoznatog. U nedostatku knjige ovakvog tipa na našim prostorima odlučila sam da je napišem.” – autorka

U ovoj knjizi naći ćete odgovore na pitanja da li je sirova biljna ishrana za bebe i decu? Da li je biljna ishrana dovoljna da se vaša beba razvije u zdravo dete? Koje namirnice kada možete da uvedete? Kako su se drugi roditelji odlučili na ovaj vid ishrane? Kako su izlečili svoju decu sirovom biljnom ishranom? Kako sačuvati dete od prehlade i čestih poseta doktoru zbog zapušenog nosa i kašlja? Kako hraniti dete biljnom hranom bez obzira na osudu okoline? Kako pravilno kombinovati namirnice? Na kraju knjige naći ćete razne biljne recepte i ideje za mnoga jela.

”Čvrsto verujem da ljubav i pažnja koju mu pružamo svakodnevno utiču i te kako pozitivno na njegov razvoj. Hrana je delić te vrlo jednostavne slagalice koju mnoge porodice primenjuju. ” – Jelena Đoković (supruga tenisera Novaka Đokovića)

    Promocija knjige u Sarajevu

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail