" title="" rel="bookmark">

Picture

Želim da podelim ovo sa vama jer će nekome sigurno dobro doći…

Juce sam prvi put za 28 meseci života mog deteta imala susret sa tim da joj nije dobro. Iako ni to nije pravi izraz jer je ona sve vreme bila dobro, samo je to tako izgledalo.

Naime, bili smo na moru i imali smo veoma stresan put do mora i od mora nazad, jer je put veoma loš, a ona teško podnosi putovanje od rođenja ako su krivine itd, i dan nakon što smo se vratili, probudila se u sred noći sa otečenim okom iz kojeg je izlazila žućkasta tečnost. Sisala je kao i obično i onda sam se ja malo posavetovala sa internetom i iskustvima roditelja, i došla do zaključka da je u pitanju konjuktivitis, bakterijski kako su ga doktori nazvali nekim ljudima koji su dete vodili doktoru.

Meni ni na trenutak nije padalo na pamet da je vodim doktoru. Ona je sve vreme bila vesela, nasmejana i igrala se kao da joj nije ništa. Više smo muž i ja bili zatečeni njenim izgledom nego što je to njoj smetalo haha… Uglavnom odmah sam počela da joj ukapavam svoje mleko, i srebrnu vodu, naizmenično… Već do podne sledećeg dana počelo je da se smiruje, i evo danas nakon manje od 48 sati nema sluzi a otok je jedva vidljiv…. 

Uglavnom, dok sam prettaživala videla sam kako su mnogim roditeljima savetovane kreme, antibiotiske kapi i svašta nešto, čak mi je i mama rekla da je ona to meni stavljala kada se meni to kao detetu dešavalo. Međutim ovo ovo je dokaz da to ne mora da se radi, majčino mleko za žene koje doje, i srebrna voda. Sigurna sam da i samo srebrna voda rešava stvar. Naravno i ishrana je jako bitna, sirova biljna, bez industrijskih i životinjskih proizvoda…


Picture

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail