" title="" rel="bookmark">

Verujte u sebe, imajte samopouzdanja i poverenja u svoje telo… To je nesto što se gradi, i održava… 
Ja sam kao bivša profesionalna teniserka, odrasla u zdravom telu, razgibana, uvek u kondiciji, vitka… 
Međutim onda je nastupio pubertet i ja sam počela da jedem sve više otrove, da zanemarujem sport, počela sam da pušim i pijem alkohol, da se manje krećem po danu više izlazim po noći, i moje telo je počelo da ispašta. 
Počelo je da se goji, kondicije nikako nisam imala, bila sam, sada kada pogledam na to, odron… 
Sada kada gledam svoje slike od pre par godina, čak i slike sebe od 17 godina šokiram se koliko sada bolje izgledam i koliko se bolje osećam… 
Ponovo sam najbolji prijatelj sa svojim telom, ponovo mogu da izvedem sve sto sam mogla kada sam trenirala tenis 6 sati na dan, ponovo sam razgibana i vitka, a još uvek nisam počela da se bavim nikakvom fizičkom aktivnošću(osim sto sam non stop u pokretu za svojom ćerkom koja ne staje nikada). 
Tako da, DA, mislim da je sirova hrana zaslužna za ovo. Ali da se razumemo ja kada napišem sirova hrana, to ne znači da je jedino što sam ja promenila u životu to što jedem više krastavca ili zelene salate…
Ne ja sam izbacila sve otrove iz svog života, počev od onih koje sam unosila na usta, do onih koje sam mazala po koži, ili stavljala na kosu i telo. Uklonila sam maksimalno sve toksine iz svoje okoline, nemam WIFI u kuci, ne idem po kafićima i restoranima na kojima se puši, ne dozvoljavam bilo kome da puši u mojoj neposrednoj blizini, ne konzumiram nikakva pića osim vode i kefirnih gljivica, ponekad kombuchu. U prodavnicama kupujem samo na odeljku zdrave hrane ili gde im stoji povrće i voće.  Ja radim na sebi aktivno, čitam knjige, gledam informativne emisije, meditiram, smejem se, pričam sa sobom. Sirova hrana je samo bila PRVI korak ka mojoj transformaciji, i ona je nešto što mi pomaže da moj um ostane bistar a telo vitko i jako… A sve unutrašnje promene čovek mora sam da odluči prvo da želi da doživi pa onda da ih doživljava….
Picture

Ja sa 17 godina…

Picture

Ja sa 27 godina (uskoro ću moći pravi most da uradim kao kada sam imala 14 godina)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail