" title="" rel="bookmark">

Da li ste čuli za daj daj pelene? Upoznajte se sa njihovom ponudom jer za sve kupce moje knjige Biljna ishrana za bebe i decu smo obezbedili popust od 10% .
Kupon ćete pronaći unutar knjige


7 razloga zbog kojih bi trebalo da razmislite o upotrebi pelena od bambusa
 
 
1. Zdravlje deteta – DajDaj pelene su napravljene od 100% bambus vlakna koje poseduje prirodna antibakterijska i antialergijska svojstva. Platnene pelene ne sadrže hemikalije koje mogu štetiti dečijem zdravlju.

2. Pelenski osip – 30% dece u Srbiji je makar jednom imalo lakši oblik pelenskog osipa. Pored osipa sve su češće urinarne infekcije kod beba u prvoj godini života.

3. Ušteda novca – Sa platnenim pelenama uštedećete od 50.000 – 70.000 dinara za dve godine.

4. Odvikavanje od pelena – Deca koja nose platnene pelene u proseku ih prestaju nositi između 18. i 24. meseca.

5. Jednostavna upotreba – Platnene pelene nove generacije po obliku i kopčanju su iste kao jednokratne. Peru se na 40-60°C sa trećinom praška i ne peglaju se.

6. Udobnost i pokretljivost – Šta bi vi radije nosili – meke, pamučne gaćice ili jednokratne – 24 sata dnevno u periodu od 2 godine? Platnene pelene su prijatnije za nošenje, u njima ne dolazi do pregrevanja pošto su napravljene od materijala koji propuštaju vazduh, a zadržavaju tečnost. Beba je udobno povijena, slobodna da se kreće, puzi i hoda.

7. Zaštita okoline – 1 dete za 2 godine potroši oko 5.000 jednokratnih pelena, što iznosi oko 1 tone bionerazgradivog otpada. Jednokratne pelene zauzimaju drugo mesto na deponijama u Srbiji. Umesto toga dovoljno je da imate 20 platnenih pelena koje će Vam ostati i za drugo dete.
 
Za više informacija o DajDaj platnenim pelenama posetite www.dajdaj.com