" title="" rel="bookmark">

Picture

Dragi moji, sa zadovoljstvom vas obaveštavam da je napokon dostupna knjiga recepata Škole NeKuvanja 1.deo, koja sadrži 60 sirovih recepata. Knjiga je podeljena u 4 dela:

  • slatki recepti
  • slani recepti
  • zeleni kašasti sokovi
  • mleka i kafe

Pre par meseci sam vam postavila pitanje da li želite da sastavim knjigu recepata, kako bi imali sve moje recepte na jednom mestu, vas pet stotina se javilo da želi, te sam se odvažila i na taj korak.
Danas mogu sa velikom srećom da kažem da sam autorka dve meni veoma značajne knjige.
Jedna o mom ličnom iskustvu prelaska na sirovu hranu, i to kao dojilja, sa jelovnikom za 30 dana, i druge knjige sa 60 sirovih recepata.

Knjiga je tek prvi deo, jer imam još dosta recepata koji neće biti objavljeni u ovom izdanju, jer bi se objava ove onda još odlagala a to ne želim.

Hvala univerzumu i svima vama, što mi dajete ovoliku podršku i što radim ono što volim i što me ispunjava…


Picture

Picture

Kao i prvu moju knjigu, želim da je učinim dostupnom svima i iz tog razloga ne želim da stavim fiksnu cenu na nju, već ću da vam pružim mogućnost da vi meni uplatite neku vrstu donacije za moj trud i rad, a kao zahvalnost za to ću vam ja poslati knjigu.   
Želim da naglasim da nijedna donacija nije mala, i da ne postoji takva stvar kao što je mala donacija. Uplatite taj novac od srca, i poželite mi nešto lepo i meni je to dovoljno. 

Za Bosnu i Hercegovine su uplate na moj bankovni račun, za uplate iz Srbije možete uplatiti post netom mojoj mami ili na moj paypal račun. Za sve druge zemlje mislim da je najlakše izvršiti uplatu putem paypal-a.

Za plaćanje iz BiH: br.računa : 1613000056752718
primalac: Jasmina Bogućanin-Sarvan
svrha uplate: donacija

Za plaćanje iz Srbije putem post neta:
ime. Nadija Bogućanin, br.tel. 0691007065

Za uplate putem paypal-a je skolanekuvanja@gmail.com


Nakon uplate donacije, samo mi ovde preko stranice pošaljite poruku sa vašom imejl adresom kako bi vam mogla poslati knjigu. 
Picture

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail