" title="" rel="bookmark">

Picture

Na vaš zahtev napisala sam knjigu u kojoj sam vam na nekih 50tak stranica sažela moje lično iskustvo prelaska na sirovu ishranu i situacije koje sam doživela na tom putu. Napravila sam vam jelovnik za 30 dana, na kojem sam ja i još neke osobe u mojoj okolini skinule preko 10 kilograma za 30 dana. 

S obzirom da kada sam počela da pišem knjigu nisam uopšte razmišljala o tome da postavim neku cenu na nju, tek sam s vašim porukama na to i pomislila, kada ste me pitali koliko će knjiga koštati. Razmišljala sam i odlučila da kao što sam već napisala na svojoj FB stranici, da želim da je svi pročitaju. Iz tog razloga ne želim da stavim fiksnu cenu na nju, već ću da vam pružim mogućnost da vi meni uplatite neku vrstu donacije za moj trud i rad, a kao zahvalnost za to ću vam ja poslati knjigu. Znam da nismo svi u istoj finansijskoj situaciji i da je nekome puno 2 eura, a nekome nije puno ni 10.  Želim da naglasim da nijedna donacija nije mala, i da ne postoji takva stvar kao što je mala donacija. Uplatite taj novac od srca, i poželite mi nešto lepo i meni je to dovoljno. Za Bosnu i Hercegovine su uplate na moj bankovni račun, za uplate iz Srbije možete uplatiti post netom mojoj mami ili na moj paypal račun. Za sve druge zemlje mislim da je najlakše izvršiti uplatu putem paypal-a. 
Za plaćanje iz BiH:
br.računa : 1613000056752718. 
primalac: Jasmina Bogućanin-Sarvan
svrha uplate: donacija

Za plaćanje iz Srbije putem post neta:
Nadija Bogucanin
0691007065

Za uplate putem paypal-a je skolanekuvanja@gmail.com

Nakon uplate donacije, samo mi ovde preko stranice pošaljite poruku sa vašom imejl adresom kako bi vam mogla poslati knjigu. 


Picture

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail